Privacyvoorwaarden

Waarom verzamelen we bij Velt vzw (Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren) persoonsgegevens? En hoe gaan we met die gegevens om? In deze privacyverklaring krijg je een antwoord op beide vragen.

Privacy is belangrijk

Jouw persoonlijke gegevens beschermen en jouw privacy respecteren: daar hechten we veel belang aan. We houden ons dan ook in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). Dit houdt in dat we:

  • Je persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf. Deze doelen en type persoonsgegevens beschrijven we verder in deze privacyverklaring;
  • De verwerking van jouw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Uitdrukkelijk jouw toestemming vragen als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen nemen zodat wij een goede beveiliging van jouw persoonsgegevens kunnen garanderen;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Velt vzw zijn we verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Heb je na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Velt vzw, Uitbreidingstraat 392c, 2600 Antwerpen
[email protected] of tel.: (+32) 03 281 74 75

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

  • Voor het bezorgen van ons tijdschrift Seizoenen aan alle Velt-leden en geïnteresseerden.
  • Voor het bezorgen van briefcorrespondentie, nieuwsbrieven en uitnodigingen.
  • Voor het bezorgen van fiscale attesten bij giften aan Velt vzw.
  • Voor het bezorgen van downloads via de website van Velt vzw.
  • Voor het bezorgen van publicaties via de webwinkel van Velt vzw.
  • Voor het bezorgen van persberichten aan persmedewerkers.
  • Voor het heractiveren van lidmaatschappen bij Velt vzw.
  • Voor het plaatsen van zoekertjes op de website van Velt vzw of in ons tijdschrift Seizoenen.
  • Om te kunnen deelnemen aan activiteiten van Velt vzw en lokale Velt-afdelingen, waaronder ook de Velt-ecotuindagen en de campagne 2020pesticidevrij.

Voor deze doelstellingen kunnen we volgende persoonsgegevens van je vragen, opslagen, verzamelen en verwerken:

  • Identiteitsgegevens: naam, voornaam, adres, telefoon, fax, e-mailadres en rekeningnummer
  • Rijksregisternummer (BSN in Nederland)
  • Persoonlijke kenmerken: geslacht en geboortedatum

We gebruiken de verzamelde gegevens enkel voor de doeleinden waarvoor we ze gekregen hebben.

Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft, kunnen we aan derde partijen verstrekken mocht dit nodig zijn voor de uitvoering van de vermelde doeleinden. We maken gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving (webhosting);
  • Het verzorgen van de IT-infrastructuur;
  • Het verzorgen en verspreiden van nieuwsbrieven en uitnodigingen, ook door lokale Velt-afdelingen;
  • Het verspreiden van ons tijdschrift Seizoenen;
  • Het heractiveren van lidmaatschappen bij Velt vzw;
  • Het verzorgen van de boekhouding.

We geven geen persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst afsloten. Verder geven we jouw gegevens niet door aan derden, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is.

Bewaartermijn

We bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt, dan wel op grond van de wet vereist is. Concreet:

  • Je persoonsgegevens worden niet langer dan vijf jaar bewaard.

Beveiliging van gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking:

  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen.
  • We maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
  • We informeren onze medewerkers en vrijwilligers over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent gegevens

Je hebt recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van de persoonsgegevens die we van je ontvingen. Je kunt ons bereiken via:

Velt vzw, Uitbreidingstraat 392c, 2600 Antwerpen
[email protected] of tel.: (+32) 03 281 74 75

Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. Je hebt ook het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wijziging privacyverklaring

We kunnen onze privacyverklaring wijzigen. Deze wijziging kondigen we aan op onze website.

2020 pesticidevrij poster

Over

Het is intussen duidelijk dat pesticiden slecht zijn voor onze gezondheid, voor het milieu,

De overgrote meerderheid van spelers kiest meestal voor online goksites vanwege de selectie van games of de verscheidenheid aan gokken die wordt aangeboden. Of je nu graag craps speelt of roulette of Blackjack, wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je de beste vindt. Gewoonlijk hebben online casino's VK geen beperkingen in het aantal spellen dat aan een site kan worden toegevoegd of hoeveel spellen een speler kan spelen. Een goede online casinosite kan je een verscheidenheid aan spellen aanbieden, van online video https://vocal.media/authors/casino-slot poker tot arcade spellen. Online gokken is zoveel meer dan alleen kaartspellen en tafelspellen. Als de traditionele casinospellen in het VK niet echt leuk zijn, zijn er alternatieve spellen die je in de beste online casino's in het Verenigd Koninkrijk kunt spelen. We zullen je de beste handleidingen en tips geven over hoe je de beste beschikbare spellen kunt spelen. Hier is een lijst met zowel traditionele als moderne spellen die je in veel online casino's in het Verenigd Koninkrijk zult vinden. Britse casino's online zijn behoorlijk groot in hoeveelheid en dat geldt ook voor internetcasinospelen. Een richtlijn over de beste casino's in het VK en de beste spellen is belangrijk om te gebruiken. Hier is een lijst met spellen die je kunt spelen bij de aanbevolen online casino's die we hebben voorgesteld.
de bodem en het water. Daarom willen we tegen 2020 een pesticidevrije wereld.

Dat willen we bereiken door burgers, industrie en overheid te informeren over de schadelijke effecten van pesticiden en duidelijk te maken dat het gebruik ervan eigenlijk overbodig is. Er zijn heel wat preventieve maatregelen tegen ‘on’kruid en ‘on’gedierte.

Help je mee om een verbod op de verkoop van pesticiden te verwezenlijken? Dat zou fantastisch zijn!

888 Сasino einloggen bietet eine riesige Auswahl an fantastischen Online Casino Spiele. Spielen Sie Ihre Lieblings Tisch- und Kartenspielen wie Roulette, Craps, Baccarat, Blackjack, Crazy Blackjack und Poker, oder besuchen Sie die Online slots arena, vollgepackt mit klassischen Rollen, Video Slots und progressive Jackpots. Mehrere poker Spiele gehören Caribbean Poker und Pai Gow Poker. Die Video Poker Auswahl 7 Varianten mit progressiven Jackpots und bis zu 50 Power Play für bestimmte Spiele.
Steun in België Steun in Nederland
logo Velt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van deze campagne en de behaalde doelstellingen.

Privacyvoorwaarden